Soufiane Touzani en Sport BSO Little Super Stars nodigen uw van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens onze Open Dag.

Wanneer: Woensdag 6 februari 2019
Hoe laat: 14.00 uur tot 17.30 uur
Waar: BSO Little Super Stars Rotterdam, vestiging Sportcomlex DRL.(Spinozagweg 498)

LET OP: er is een persoonlijke uitnodiging vereist om onze Open Dag te kunnen bezoeken! Ga hiervoor naar https://littlesuperstars.nl/contact/ en vul het contact formulier in. Nadat het contactformulier via onze website is ingevuld zal er vanuit Little Super Stars gereageerd worden en de toegangsmogelijkheden voor de Open Dag met elkaar besproken worden.

Tijdens onze open dag zijn alle kinderen (van de volgende basisscholen) in de leeftijd vanaf 4 tot 10 jaar van harte welkom om *samen met hun ouders* kennis te komen maken bij ons op de BSO.

Zit u kind(eren) op één van de volgende basisscholen? Dan bent u van harte welkom om samen met uw kind(eren) een kijkje te komen nemen;

1. De Mare
2. Vreewijk
3. Paus Johannes
4. Catamaran
5. Pniël

Sport BSO Little Super Stars is een jonge, sportieve, voorschoolse en naschoolse opvang in Rotterdam. Ons concept is gebaseerd op sport en spel. Sporten en spelen is niet alleen leuk, gezellig en gezond, maar ook heel leerzaam. Doormiddel van verschillende activiteiten in de thema’s; sport, spel, muziek en creativiteit ontwikkelen de kinderen zich op motorische en sociaal- emotioneel gebied.

In een veilige, vertrouwde en sportieve omgeving biedt Little Super Stars veel meer dan uitsluitend buitenschoolse opvang. Kinderen willen in beweging zijn. Zij blaken van energie en willen graag dingen doen. Bij BSO Little Super Stars zijn er geen saaie en verplichte programma’s en of personeel die de klok in de gaten houden! Door onze mooie grote locaties zijn wij in staat een grote variëteit van sporten aan te kunnen bieden. Daarnaast maken wij gebruik van talenten van onze medewerkers en laten regelmatig experts van buitenaf komen ( altijd onder toezicht van een vaste medewerker)

Soufiane Touzani zal onze open dag inluiden op o.a. het gebied van sport en spel. Daarnaast zullen ook de Dans en Taekwondo school, waar wij nauw mee samenwerken aanwezig zijn tijdens onze open dag. Touzani zal onze “Little Super Stars BSO kinderen” een onvergetelijke Tiki taka Touzani voorstelling bezorgen. Uiteraard zal er daarnaast ook een moment voor onze bezoekers zijn om Soufiane Touzani te kunnen ontmoeten.

✨Bij Sport BSO Little Super Stars heeft elk kind talent en is kind elk uniek op zijn/haar eigen manier. Wij zien, behandelen en respecteren ieder kind dan ook als een echte Super Star✨