Wist u dat? BSO Little Super Stars in Rotterdam er een vestiging bij krijgt! De nieuwste vestiging realiseren wij in een prachtige mooie, sportieve omgeving “voetbalcomplex D.R.L” Momenteel wordt er al een aantal maanden druk gebouwd hopelijk gaan wij medio april 2018 onze deuren openen. Deze vestiging heeft een oppervlakte van twee voetbalvelden!

BSO Little Super Stars is een jonge, sportieve, naschoolse opvang in Rotterdam. Ons concept is gebaseerd op Sport&Spel. Sporten en spelen is niet alleen leuk, gezellig en gezond maar ook heel leerzaam. Doormiddel van verschillende activiteiten in de thema’s: sport, spel, muziek en creativiteit ontwikkelen de kinderen zich op motorisch en sociaal-emotioneel gebied.

In een veilige, vertrouwde en sportieve omgeving biedt BSO Little Super Stars veel meer dan uitsluitend buitenschoolse opvang. Kinderen willen in beweging zijn. Zij blaken van energie en willen dingen doen. Bij BSO Little Super Stars zijn er geen saaie en verplichte programma’s en of personeel die de klok in de gaten houden! Door onze mooie grote locaties zijn wij in staat een grote variëteit van sporten aan te kunnen bieden.

Locatie uitbreiding
Sportcomplex Sv DRL (Spinozaweg te Rotterdam)

Aanmelden voor deze vestiging is vanaf 1 februari 2018 mogelijk via onze website.