Team Rotterdam Zuid

Aysegul
AysegulPedagogisch medewerkster
Ik ben Aysegul inmiddels alweer 29 jaar jong, woonachtig, geboren en getogen in Rotterdam. Ik werk sinds augustus 2015 met heel veel plezier en vreugde bij Little Super Stars. Little Super Stars heeft in augustus 2015 haar deuren in Rotterdam geopend, met trots kan ik zeggen dat ik de vestiging heb zien opengaan en dat ik één van de eerste medewerkers was! Ik heb de vestiging vanaf het prille begin zien groeien en groeien en met de dag komen er steeds meer en meer kindjes bij ons spelen.
Na mijn opleiding ben ik direct met kinderen gaan werken. Dit is nu inmiddels alweer zeven jaar geleden. Nog elke dag ben ik blij met de beroepskeuze die ik gemaakt heb. Werken met kinderen vind ik enorm leuk! Ik hou van kinderen en vind het erg leuk om de verschillende ontwikkelingsfases van de kinderen te mogen en te kunnen volgen.
Aysegul laat zich het best omschrijven als assertief, collegiaal, loyaal en immer positief ingesteld.
Ik ben een gangmaker, altijd eerlijk, leergierig en communicatief sterk. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en de uitdaging die voor ons ligt.
Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen binnen Little Super Stars!
Dilek
DilekPedagogisch medewerkster
Ik ben Dilek en ben 30 jaar oud ,ben in Nederland geboren en getogen. Ik werk sinds begin mei gezellig bij Little Super Stars , ben heel enthousiast en zeer geïnteresseerd. Ik ben in 2011 begonnen met werken als kinderleidster. Ben energiek, creatief en zeer gemotiveerd. Ik heb passie voor kinderen en liefde dat is een ander verhaal. Met kinderen werken heeft mij altijd al aangesproken. Contact houden met ouders vind ik ook erg belangrijk.
Ik heb al veel ervaring met kinderen, zo heb met verschillende leeftijdsgroepen van 0 t/m 12 jaar gewerkt. Het is vooral leuk om met kinderen te werken, omdat je dan een deel uit maakt van de ontwikkeling van het kind. zo zie je de kinderen groeien in alle ontwikkelingsfasen. Ik leer van hen en zij leren van mij!. In mijn vrije tijd lees ik graag en vind leuk om met vrienden tijd door te brengen. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen binnen Little Super Stars.
Tot snel!
Soukaina
SoukainaPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Soukaina, 28 jaar en ik kom uit omgeving Rotterdam. Ik werk sinds augustus 2015 met heel veel plezier bij Little Super Stars. Het werken bij Little Super Stars sprak mij erg aan, het is een prettige en mooie werkplek met een fijn management. Ook ik heb de vestiging vanaf het begin mogen opstaren, ik vind het erg speciaal om vanaf het begin de vestiging te hebben zien groeien. Na ongeveer 4-5 maanden hadden we al een hele groep vol met veel leuke en lieve kindjes.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Zo vind ik het super om naar verhalen te luisteren die de kinderen te vertellen hebben en om met hen in gesprek te gaan, lekker knuffelen, verschillende activiteiten uit te voeren die leerzaam, en vooral ook leuk zijn. Ik ben creatief en verzin graag een activiteit om de kinderen bezig te kunnen houden, zodat zij het naar hun zin hebben en zich niet kunnen vervelen. Naast het verzinnen van verschillende knutsel activiteiten, vind ik het ook super leuk om met een baby in de weer te kunnen zijn. Een flesje geven, bij een baby op de grond liggen en samen leuke geluidjes maken, ook is het fantastische om een baby zijn eerste groente en of fruit hapje te mogen geven. Ik vind het erg bijzonder om elke keer weer, tijdens een groente en of fruithapje de verschillende gezichtsuitdrukkingen van een baby te kunnen zien, te leuk!

In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken te vinden. Zo is bijvoorbeeld koken mijn uit de hand gelopen hobby geworden en bak ik met heel veel liefde en plezier taarten, cupcakes, cakepops, hapjes en allerlei lekkers voor bekenden en onbekenden. Ik fiets graag, lees tijdschriften en breng graag tijd door met familie en vriendinnen.
Ik hoop u en uw kind(eren) binnenkort bij Little Super Stars te mogen verwelkomen!

Aylin
AylinPedagogisch medewerker
Hallo! Mijn naam is Aylin, ik ben geboren in 1985 en kom uit Rotterdam. In 2011 heb ik de BOL- opleiding, pedagogische werker kinderopvang met succes afgerond. Het voordeel van een BOL – opleiding is dat werken en leren uiteraard samen gaan, maar dat de opleiding heel veel praktijk ervaring vraagt. Na het behalen van mijn opleiding had ik niet alleen veel theoretische kennis, maar beheerste ik ook gelijk over veel praktijkervaring.

Sinds februari 2017 werk ik met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf & BSO Little Super Stars. Van kleins af aan was het voor mijn al duidelijk ‘’later wil ik met kinderen gaan werken en bezig zijn’’ en met trots kan ik zeggen dat dit mijn is gelukt!

Ik werk nu op de locatie in Rotterdam zuid, op de BSO groep. Samen met mijn collega’s bied ik leuke en sportieve activiteiten aan, aan onze BSO kids! Bij ins op de BSO zijn er geen saaie en of verplichten programma waar de kinderen aan deel moeten nemen

Ik ben erg sportief ingesteld, in mijn vrije tijd ben ik dan ook veel in de sportschool te vinden. Koken en of uiteten gaan met vrienden vind ik ontspannend.

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten binnen onze geweldige sport BSO!

Laila
LailaPedagogisch medewerker
Hallo! Mijn naam is Laila, 26 jaar jong. In 2017 ben ik het team van Little Super Stars in Rotterdam komen versterken. Hiervoor heb ik bij Little Super Stars in Amsterdam gewerkt, ik ben dus al een geruime tijd bekend binnen de leukste organisatie in de kinderopvang! Naast mijn ervaring in de kinderopvang ben ik ook de trotse tante. Ik wist al heel jong dat ik met kinderen wilde werken en voor mij bestaat er geen leuker beroep! Ik geniet ervan om kinderen onder mijn ogen te zien groeien en opgroeien.

Knutselen doe ik ook graag. Heerlijk kliederen met verf of worstelen met de klei. Ook naar buiten gaan is een van mijn favoriete bezigheden, binnen zitten is niks voor mijn.! Tenzij het echt noodweer is uiteraard….
Sowieso is mijn motto; is er buiten niks an dan maken we er ’t beste binnen van! Lekker een tafeltent bouwen en doen alsof je kampeert bijvoorbeeld, geweldig toch.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de film of luister naar muziek en onderneem ik graag van alles met mijn kleine nichtje.
Ik heb ontzettend naar mijn zin bij Little Super Stars en hoop u snel te mogen ontmoeten! groetjes, Laila

Karin
KarinBeleidsmedewerker
Mijn naam is Karin Hoogland en woon in Purmerend. In de zomer van 1996 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik de opleiding HBO Pedagogiek en een opleiding tot Manager Kinderopvang gevolgd. Na het afronden van deze opleidingen ben ik enige jaren als locatiemanager werkzaam geweest.
Vanaf 1 februari 2017 ben ik werkzaam als beleidsmedewerker voor alle vestigingen en als locatiemanager van de vestiging in Amsterdam, locatie Overtoom. Daarnaast kan ik worden ingezet op de groepen, wanneer dit nodig mocht zijn.
Ik hoop u binnen kort te mogen ontmoeten binnen Little Super Stars!
Merve
MervePedagogisch medewerker
Hallo allemaal! Mijn naam is Merve en ik woon in Rotterdam zuid.
Ik heb de opleiding pedagogische medewerker gespecialiseerd 4 kinderopvang met succes afgerond binnen Little Super Stars. Ik was al in het bezit van een diploma om in de kinderopvang als beroepskracht (pedagogische medewerker) te kunnen werken, maar nu ben ik een diploma rijker en heb ik mijn nog meer kunnen specialiseren op het gebied van de kinderopvang. Ik ben 5 dagen in de week werkzaam op de BSO Little Super Stars! Sporten en bewegen is ons motto en dan doen wij hier dan ook met veel plezier!
Zo volgen we op dinsdagmiddag Teakwondo lessen bij sportschool Abdelkwan. Op woensdagmiddag zijn wij te vinden op het sportcomplex van D.R.L. en Little Super Stars en op vrijdagmiddag sluiten wij de week af met een ontspannen Yoga les! Op de maandag en donderdag gaan wij er vaak op uit, maar kiezen de kinderen er ook wel eens voor om te heerlijk te gaan knutselen, muziek te maken en of te zingen voor elkaar. Kortom genoeg te doen bij sport BSO Little Super Stars. Ik hoop jullie binnen kort te mogen verwelkomen bij ons op de BSO.
Met vriendelijke groet, Merve
Shivanie
ShivaniePedagogische medewerker
Mijn naam is Shivanie, ik woon in Bergschenhoek en ben 21 jaar oud. Ik ben in 2016 als stagiaire begonnen bij Little Super Stars. februari 2017 heb ik met succes mijn opleiding behaald en heb ik het geluk gehad dat Little Super Stars, mijn direct, na mijn stageperiode een baan heeft aangeboden! Zowel als stagiaire en nu als beroepskracht voel ik mijn enorm welkom en thuis binnen de organisatie! Het is hier sfeervol en warm je voelt je hier echt thuis, doordat het zo sfeervol is ingericht en er een fijn management aanwezig is kom ik met veel plezier naar mijn werk. Het is hier super kindvriendelijk en de collega´s, kinderen en ouders zijn erg vriendelijk.

Op een zeer jonge leeftijd kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken. Ik heb bij Little Super Stars een leuke band met alle kinderen en ouders opgebouwd. De kinderen voelen zich vertrouwd en blij. Ik houd mijn naast het verzorgen graag bezig met creatieve activiteiten. Zo vind ik het geweldig om met een groep kinderen gezellig te kunnen knutselen en of bezig te zijn met verschillende thema’s, maar een boekje voorlezen en of een uitstapje naar de kinderboerderij vind ik ook geweldig. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij neefjes en nichtjes in de familie.

Ik hoop u binnen kort te mogen verwelkomen binnen de leukste kinderopvang van Rotterdam! Groetjes, Shivanie

Fatma Simsek
Fatma Simsek Locatie manager/ beleid medewerkster
Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Fatma Simsek, ben getrouwd en een trotse moeder van 2 kinderen!
Jarenlang ben ik in Rotterdam zuid werkzaam geweest als leidinggevende in de kinderopvang.
In combinatie met Samira die vooral achter de schermen het reilen en zeilen op zich neemt, geeft voor mij de mooie taak om het personeel op de groepen te sturen en bij te staan om goede zorg voor jullie kindjes te geven. Hierdoor zult u mij dagelijks op de verschillende groepen aanwezig zien.
Hopelijk brengen wij ons enthousiasme over en komen jullie kindjes graag spelen bij Little Superstars!

Cannur
Cannur Stagiare
Hallo lieve allemaal! Mijn naam is Cannur en kom uit Rotterdam. Ik doe de opleiding sociaal pedagogische medewerker MBO 4 en ik ben ik 2017 met veel plezier gestart met mijn stage bij Little Super Stars. Little Super Stars is voor mijn het leukste stagebedrijf van Rotterdam, ik leer hier elke week erg veel. Collega’s en begeleiders geven mijn veel positieve energie en als ik soms wel eens in een studie dipje zit dan word ik hier tijdens een stagedag direct weer uitgehaald.

‘’Kom op Cannur, je kunt en je bent een hartstikke leuke en lieve leidster. Je theorie vakken op school horen er nou eenmaal bij!’’
De reden waarom ik heel graag met kinderen wil werken is omdat ik kinderen een vertrouwde en veilige omgeving wil bieden. Daarnaast geef ik kinderen ook graag de ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, en bij dit alles wil ik graag een bijdrage aan kunnen leveren. Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten. Groetjes Cannur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven