GroepsApp

De GroepApp is voor de medewerkers op de groep en werkt via een iPad. Alle benodigde informatie is real-time en volledig digitaal beschikbaar! Dus geen bolletjeslijsten, vakantielijsten, allergielijsten, ruildagenlijsten en andere lijsten meer. Medewerkers kunnen eenvoudig de presentie vastleggen en belangrijke informatie, zoals speciale dieetvoorschriften, allergieën of een verjaardag raadplegen. Ook kunnen op eenvoudige wijze berichten naar ouders worden verstuurd of ontvangen. De kind-leidsterratio wordt actief bewaakt, zodat de locatiemanager of het centrale kantoor altijd op de hoogte is van gebeurtenissen op de groep en waar nodig actie kan ondernemen.

Ouderomgeving

Ouders/verzorgers kunnen via iedere pc, tablet of smartphone de Ouderomgeving gebruiken. Hiermee kunnen zij zowel met het centrale kantoor als met de groep communiceren. Een kleine greep uit de functionaliteit:
contracten, facturen en jaaropgaven inzien en downloaden;

  • administratieve wijzigingen doorgeven;
  • extra opvang/ ruildagen aanvragen;
  • berichten direct naar de groep sturen;
  • foto kindje uploaden;
  • foto’s/ evenementen bekijken.

Beelden vertellen meer dan duizend woorden! Nieuws, berichten, verslagen, foto’s en filmpjes die door de leidsters met een vinger op de knop, in het persoonlijke schriftje van uw kind worden geplaatst. Bekijk, ervaar en geniet als ouder en als u wilt, reageert u op wat u ziet. Door dit unieke interne communicatiesysteem hoeft u niets meer te missen van uw kind en bent u als ouder veel meer op de hoogte wat er binnen Little Super Stars gebeurt. De foto’s die u ontvangt zijn leuk om te zien en een mooie herinnering voor later. 

Veilig, snel en betrouwbaar!

Door de versleutelde overdracht van informatie binnen een beveiligd (gecertificeerd) netwerk is de werking en veiligheid van het platform gegarandeerd. Na eenmalige acceptatie van de elektronische uitnodiging opent de applicatie op ieder apparaat automatisch. Dit werkt handig en snel!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven
  • Kip958

Salt en Pepper

Binnen kort krijgen wij twee nieuwe vriendjes bij ons in de tuin wonen. Salt en [...]

  • NvdW-4316

Onze bioscoopzaal is gereed

Moe van al het sporten en spelen, even bijkomen in onze bioscoop! Ook word deze [...]

  • foto video

Little Super Stars in de media

Op RTL4 is een item besteed aan Little Super Stars. Bekijk hier het resultaat via [...]