Koningsspelen vrijdag 27 april

Komen jullie vrijdag 27 april, vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur naar ons toe? Er zijn super veel leuke en mooie koningsactiviteiten op Sportcomplex DRL voor zowel kinderen als volwassenen te doen! Denk hierbij aan; 1. Voetbal Clinic 2. Penaltybokaal 3. Panna kooi 4. Playbackshow 5. Oud Hollandse spelletjes 6. Springkussen 7. Schminken 8. Ballonnen 9. Popcorn 10. Loterij 11. Vrijmarkt Zowel Little Super Stars als sportvereniging DRL hopen op een mooie opkomst. Wij hopen de kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Daarnaast zal deze dag ook gebruikt worden voor ouders en kinderen die graag een kijkje willen komen nemen op onze nieuwe BSO locatie. Tot de 27e! Sportieve koningsgroet, Team Little Super Stars en DRL

Open dag Little Super Stars Amsterdam (zaterdag 24 maart 2018)

Is jouw kind ook een Little Super Star?  Kom dan zaterdag 24 maart  van 10.00 tot 16.00 uur naar onze open dag en maak kennis met onze organisatie. Locatie open dag;  Overtoom 491-493 ,  1054 LG Amsterdam Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking die we kunnen bedenken. Daarom nodigen we u uit om langs te komen. En neemt u gezellig een vriendin, vriend of (aanstaande) opa en oma mee! Medewerkers laten tijdens de open dag graag zien op welke manier zij zorgen voor geborgenheid (ook voor de allerkleinsten), maar ook de binnen- en buitenruimtes waarover Little Super Stars beschikt kunnen bekeken worden. Daarnaast laten ze zien op welke manier het leeftijd- en belangstellingsgerichte aanbod van Little Super Stars een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Waarom kiezen voor Little Super Stars? Little Super Stars voldoet aan alle kwaliteitseisen die de Wet Kinderopvang stelt Gunstige tarieven en een vast maandbedrag Kleinschalig, huiselijke en warm Ervaren, vast, betrokken, en betrouwbaar team Gediplomeerd HBO-pedagoog in huis ter ondersteuning van het team en ouders Mooie en goed bereikbare locatie aan het Vondelpark Camerabewaking in alle groepsruimten, slaapkamers, entree en tuin Ouderomgeving en groepsApp Gevarieerde activiteitenaanbod (bijv. knutselen, muziek, dans, yoga, koken, theater en uitstapjes) Verse en gevarieerde voeding, inclusief [...]

BSO Little Super Stars gaat uitbreiden!

Wist u dat? BSO Little Super Stars in Rotterdam er een vestiging bij krijgt! De nieuwste vestiging realiseren wij in een prachtige mooie, sportieve omgeving "voetbalcomplex D.R.L" Momenteel wordt er al een aantal maanden druk gebouwd hopelijk gaan wij medio april 2018 onze deuren openen. Deze vestiging heeft een oppervlakte van twee voetbalvelden! BSO Little Super Stars is een jonge, sportieve, naschoolse opvang in Rotterdam. Ons concept is gebaseerd op Sport&Spel. Sporten en spelen is niet alleen leuk, gezellig en gezond maar ook heel leerzaam. Doormiddel van verschillende activiteiten in de thema’s: sport, spel, muziek en creativiteit ontwikkelen de kinderen zich op motorisch en sociaal-emotioneel gebied. In een veilige, vertrouwde en sportieve omgeving biedt BSO Little Super Stars veel meer dan uitsluitend buitenschoolse opvang. Kinderen willen in beweging zijn. Zij blaken van energie en willen dingen doen. Bij BSO Little Super Stars zijn er geen saaie en verplichte programma’s en of personeel die de klok in de gaten houden! Door onze mooie grote locaties zijn wij in staat een grote variëteit van sporten aan te kunnen bieden. Locatie uitbreiding Sportcomplex Sv DRL (Spinozaweg te Rotterdam) Aanmelden voor deze vestiging is vanaf 1 februari 2018 mogelijk via onze website.

Bibbi en Snoetje hebben een wortelketting gehad

De wortel-ketting hebben de leidsters samen met de kinderen gemaakt. De diertjes genieten zichtbaar van hun heerlijke worteltjes!

Salt en Pepper

Binnen kort krijgen wij twee nieuwe vriendjes bij ons in de tuin wonen. Salt en Pepper zijn twee krielkippen van 1 jaar oud, over twee weken mogen wij ze ophalen! Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen, een mooi kippenhok + buitenren is al besteld en uiteraard zijn wij samen met de kinderen aan het bedenken en aan het bekijken waar wij het kippenhuis in onze tuin zullen plaatsen. Salt en Pepper leggen elke dag een vers eitje!

Onze bioscoopzaal is gereed

Moe van al het sporten en spelen, even bijkomen in onze bioscoop! Ook word deze ruimte gebruikt om de kinderen van onze 3+ groep,  ‘’via groot scherm’’ doormiddelen van leuke oefeningen voor te kunnen bereiden op de basisschool.

Little Super Stars in de media

Op RTL4 is een item besteed aan Little Super Stars. Bekijk hier het resultaat via de video.