Team Rotterdam Zuid

Aysegul
AysegulPedagogisch medewerkster
Ik ben Aysegul inmiddels alweer 27 jaar jong, woonachtig, geboren en getogen in Rotterdam. Ik werk sinds augustus 2015 met heel veel plezier en vreugde bij Little Super Stars. Little Super Stars heeft in augustus 2015 haar deuren in Rotterdam geopend, met trots kan ik zeggen dat ik de vestiging heb zien opengaan en dat ik één van de eerste medewerkers was! Ik heb de vestiging vanaf het prille begin zien groeien en groeien en met de dag komen er steeds meer en meer kindjes bij ons spelen.
Na mijn opleiding ben ik direct met kinderen gaan werken. Dit is nu inmiddels alweer zeven jaar geleden. Nog elke dag ben ik blij met de beroepskeuze die ik gemaakt heb. Werken met kinderen vind ik enorm leuk! Ik hou van kinderen en vind het erg leuk om de verschillende ontwikkelingsfases van de kinderen te mogen en te kunnen volgen.
Aysegul laat zich het best omschrijven als assertief, collegiaal, loyaal en immer positief ingesteld.
Ik ben een gangmaker, altijd eerlijk, leergierig en communicatief sterk. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en de uitdaging die voor ons ligt.
Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen binnen Little Super Stars!
Dilek
DilekPedagogisch medewerkster
Ik ben Dilek en ben 28 jaar oud ,ben in Nederland geboren en getogen. Ik werk sinds begin mei gezellig bij Little Super Stars , ben heel enthousiast en zeer geïnteresseerd. Ik ben in 2011 begonnen met werken als kinderleidster. Ben energiek, creatief en zeer gemotiveerd. Ik heb passie voor kinderen en liefde dat is een ander verhaal. Met kinderen werken heeft mij altijd al aangesproken. Contact houden met ouders vind ik ook erg belangrijk.
Ik heb al veel ervaring met kinderen, zo heb met verschillende leeftijdsgroepen van 0 t/m 12 jaar gewerkt. Het is vooral leuk om met kinderen te werken, omdat je dan een deel uit maakt van de ontwikkeling van het kind. zo zie je de kinderen groeien in alle ontwikkelingsfasen. Ik leer van hen en zij leren van mij!. In mijn vrije tijd lees ik graag en vind leuk om met vrienden tijd door te brengen. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen binnen Little Super Stars.
Tot snel!
Soukaina
SoukainaPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Soukaina, 25 jaar en ik kom uit omgeving Rotterdam. Ik werk sinds augustus 2015 met heel veel plezier bij Little Super Stars. Het werken bij Little Super Stars sprak mij erg aan, het is een prettige en mooie werkplek met een fijn management. Ook ik heb de vestiging vanaf het begin mogen opstaren, ik vind het erg speciaal om vanaf het begin de vestiging te hebben zien groeien. Na ongeveer 4-5 maanden hadden we al een hele groep vol met veel leuke en lieve kindjes.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Zo vind ik het super om naar verhalen te luisteren die de kinderen te vertellen hebben en om met hen in gesprek te gaan, lekker knuffelen, verschillende activiteiten uit te voeren die leerzaam, en vooral ook leuk zijn. Ik ben creatief en verzin graag een activiteit om de kinderen bezig te kunnen houden, zodat zij het naar hun zin hebben en zich niet kunnen vervelen. Naast het verzinnen van verschillende knutsel activiteiten, vind ik het ook super leuk om met een baby in de weer te kunnen zijn. Een flesje geven, bij een baby op de grond liggen en samen leuke geluidjes maken, ook is het fantastische om een baby zijn eerste groente en of fruit hapje te mogen geven. Ik vind het erg bijzonder om elke keer weer, tijdens een groente en of fruithapje de verschillende gezichtsuitdrukkingen van een baby te kunnen zien, te leuk!

In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken te vinden. Zo is bijvoorbeeld koken mijn uit de hand gelopen hobby geworden en bak ik met heel veel liefde en plezier taarten, cupcakes, cakepops, hapjes en allerlei lekkers voor bekenden en onbekenden. Ik fiets graag, lees tijdschriften en breng graag tijd door met familie en vriendinnen.
Ik hoop u en uw kind(eren) binnenkort bij Little Super Stars te mogen verwelkomen!

Aylin
AylinPedagogisch medewerker
Hallo! Mijn naam is Aylin, ik ben geboren in 1985 en kom uit Rotterdam. In 2011 heb ik de BOL- opleiding, pedagogische werker kinderopvang met succes afgerond. Het voordeel van een BOL – opleiding is dat werken en leren uiteraard samen gaan, maar dat de opleiding heel veel praktijk ervaring vraagt. Na het behalen van mijn opleiding had ik niet alleen veel theoretische kennis, maar beheerste ik ook gelijk over veel praktijkervaring.
Sinds februari 2017 werk ik met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf & BSO Little Super Stars. Van kleins af aan was het voor mijn al duidelijk ‘’later wil ik met kinderen gaan werken en bezig zijn’’ en met trots kan ik zeggen dat dit mijn is gelukt!

Ik werk nu op de locatie in Rotterdam zuid, op de BSO groep. Samen met mijn collega’s bied ik leuke en sportieve activiteiten aan, aan onze BSO kids!

Ik ben erg sportief ingesteld, in mijn vrije tijd ben ik dan ook veel in de sportschool te vinden. Koken en of uiteten gaan met vrienden vind ik ontspannend.

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten binnen onze geweldige sport BSO!

Mavis
MavisPedagogisch medewerker
Hallo! Mijn naam is Mavis, 26 jaar. In 2016 ben ik het team van Little Super Stars in Rotterdam komen versterken. Naast mijn ervaring in de kinderopvang ben ik ook de trotse moeder van Azra met haar woon ik ook hier in Rotterdam-zuid. Ik wist al heel jong dat ik met kinderen wilde werken en voor mij bestaat er geen leuker beroep. Ik geniet ervan om kinderen onder mijn ogen te zien groeien. Ik vind het geweldig om met ze te dansen, te zingen, op stap te gaan en voor te lezen.
Knutselen doe ik ook graag. Heerlijk kliederen met verf of worstelen met de klei. Ook naar buiten gaan is een van mijn favoriete bezigheden, binnen zitten is niks voor mijn.! Tenzij het echt noodweer is uiteraard….
Sowieso is mijn motto; is er buiten niks an dan maken we er ’t beste binnen van! Lekker een tafeltent bouwen en doen alsof je kampeert bijvoorbeeld, geweldig toch.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de film of luister naar muziek en onderneem ik graag van alles met mijn kleine meisje.
Ik heb ontzettend naar mijn zin bij Little Super Stars en hoop u snel te mogen ontmoeten!

Karin
KarinBeleidsmedewerker
Mijn naam is Karin Hoogland en woon in Purmerend. In de zomer van 1996 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik de opleiding HBO Pedagogiek en een opleiding tot Manager Kinderopvang gevolgd. Na het afronden van deze opleidingen ben ik enige jaren als locatiemanager werkzaam geweest.
Vanaf 1 februari 2017 ben ik werkzaam als beleidsmedewerker voor alle vestigingen en als locatiemanager van de vestiging in Amsterdam, locatie Overtoom. Daarnaast kan ik worden ingezet op de groepen, wanneer dit nodig mocht zijn.
Ik hoop u binnen kort te mogen ontmoeten binnen Little Super Stars!
Merve
MervePedagogisch medewerker / stagiaire
Hallo allemaal! Mijn naam is Merve en ik woon in Rotterdam zuid. Ik doe de opleiding pedagogische medewerker gespecialiseerd 4 kinderopvang op het Zadkina. Ik ben al in het bezit van een diploma om in de kinderopvang als beroepskracht (pedagogische medewerker) te kunnen werken.
Ik ben zowel stagiaire als leidster binnen Little Super Stars.

Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam als stagiaire en op alle overige dagen ben ik beroepskracht (leidster) binnen de vestiging. Als stagiaire werk ik op de verticale groep van het kinderdagverblijf en op alle overige dagen ben ik in dienst als leidster op de peutergroep van Little Super Stars. Daarnaast kan ik tijdens schoolvakanties als vaste invaller op alle groepen binnen de vestiging worden ingezet. Ik heb al een aantal jaar ervaring in de kinderopvang met verschillende leeftijden. Ondanks mijn ruime ervaring, leer ik bij Little Super Stars elke keer weer iets nieuws! Ik ben optimaal flexibel en uiteraard werk ik erg graag met kinderen. Op de werkvloer bied ik kinderen een veilige, leuke en leerzame omgeving aan, een omgeving waarin zij zich zelf optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Hierbij vind ik het belangrijk dat het in een gezellige en ongedwongen sfeer gebeurt, dit draagt bij aan het veiligheidsgevoel van de nog oh zo jonge kindertjes.
In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ga ik opstap met mijn vriendinnen en draai ik mijn hand niet om voor een mooi boek. Ik hoop u te mogen verwelkomen binnen Little Super Stars.

Shivanie
ShivanieStagiaire
Mijn naam is Shivanie, ik woon in Bergschenhoek en ben 19 jaar oud. Ik loop stage bij Little Super Stars sinds februari 2016 en werk hier met heel veel plezier en liefde. Ik heb ervoor gekozen om hier stage te lopen, omdat ik het ten eerste een fijne plek vind. Je voelt je echt thuis, doordat het zo sfeervol is ingericht. Het is echt kindvriendelijk en de collega´s zijn heel vriendelijk. Op een zeer jonge leeftijd kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken en ze te verzorgen.
Buiten stage om, zit ik ook 3 dagen op school en volg de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te dansen en gezellig met familie te zijn.
Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Little Super Stars.
Saloua
SalouaStagiare
Hallo! Mijn naam is Saloua, 23 jaar en kom uit Rotterdam. Ik ben in 2016 met enthousiasme begonnen aan de opleiding pedagogische medewerker Kinderopvang. Deze opleiding volg ik via het Capabel onderwijs en vanwege mijn vooropleiding kan ik mijn diploma binnen een jaar behalen. Sinds 2017 ben ik begonnen met mijn stage bij Kinderdagverblijf & BSO Little Super Stars.
Ik vind het geweldig om deel te mogen maken van het team bij Little Super Stars, ik leer erg veel en krijg ook vaak positieve complimenten van mijn collega’s mee. Elk compliment en ieder feedback moment geeft mijn zoveel kracht en goede motivatie!

Little Super Stars is een leuke en leerzame plek waar ik veel ervaring mee krijg tijdens een stagedag. Iedere keer, leer ik weer wat nieuws en worden mijn verschillende punten en uiteraard ook verbeterpunten meegegeven. Tot 2017, wanneer ik mijn opleiding mag gaan afronden kan ik nog erg veel leren van mijn collega’s en de leidinggevende.

Ik vind het belangrijk om de kinderen tijdens mijn studie de juiste begeleiding en aandacht mee te kunnen geven.  Ik hoop u binnen kort te mogen verwelkomen binnen het leuke team van heeeeel Rotterdam!

Salima
SalimaStagiare
Hallo lieve allemaal! Mijn naam is Salima en kom uit Rotterdam. Ik doe de opleiding sociaal pedagogische medewerker en ik ben ik 2016 met veel plezier gestart met mijn stage bij Little Super Stars.
Little Super Stars is voor mijn het leukste stagebedrijf van Rotterdam, ik leer hier elke week erg veel. Collega’s en begeleiders geven mijn veel positieve energie en als ik soms wel eens in een studie dipje zit dan word ik hier tijdens een stagedag direct weer uitgehaald.
‘’Kom op Salima, je kunt en je bent een hartstikke leuke en lieve leidster. Je theorie vakken op school horen er nou eenmaal bij!’’
De reden waarom ik heel graag met kinderen wil werken is omdat ik kinderen een vertrouwde en veilige omgeving wil bieden. Daarnaast geef ik kinderen ook graag de ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, en bij dit alles wil ik graag een bijdrage aan kunnen leveren. Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven